Spelbolag

Det kan vara svårt att välja rätt spelbolag. Det finns massvis av bolag att välja mellan och om vi ska tro reklamen så är det guld och gröna skogar hos alla. För att hjälpa er lite på traven tänkte jag gå igenom de bolag som jag brukar lira hos. Det bästa man kan göra är naturligtvis att alltid spela hos det bolag som har högst odds för din match. Men att skapa ett konto hos alla bolag tar lång tid och det kan vara krångligt med insättningar och så vidare. Vad jag gör är att jag har ett konto hos fem olika bolag. Jag har naturligtvis konton hos fler bolag, men dessa fem är de jag använder primärt. För att inte behöva sprida ut mina pengar allt för mycket så har jag merparten av min bankrulle hos en e-plånbok. Jag använder Moneybookers (Skrill, men jag har inte vant mig vid det nya namet). Insättningar och uttag till Skrill är väldigt snabba hos de bolag som jag använder mig. De är dessutom avgiftsfria. Det här betyder att jag snabbt kan flytta pengar på mellan de bolag jag spelar hos. Jag har dessutom ett Mastercard kopplat till min e-plånbok så att jag kan ta ut pengar  och handla om jag skulle behöva det.

1. Nordicbet
Nordicbet är ett väldigt bra bolag när det kommer till hockey. De har odds långt ner i divisionerna och deras utbud från NHL är väldigt bra. Här får man också en schysst bonus värd 100 % av din första insättning.

2. Unibet
Unibet är Sveriges bästa spelbolag. Att spela här känns tryggt och det är aldrig några problem med uttag och så vidare. Ett måste bland spelare.

3. Betsafe
Skryter om att de är bäst på amerikansk sport. Har ofta väldigt bra erbjudande kring de matcher som avgörs under natten. Perfekt nu när NHL drar igång.

4. Coolebet
Här har vi ett riktigr bra nytt spelbpolag och casino. sanbba insättningar och uttag. SHL ska vara hett.

5. Bet365
I rest my case: