Spel där sportsbettingbolagen tjänar mest pengar

Det är svårt att vinna på sportsbetting, men det är möjligt. De allra flesta förlorar. Det är bara så det är och det bör inte låta så konstigt. Om massor av spelare vann så skulle företaget som ger ut oddsen behöva betala ut mer än vad de drar in och gå i konkurs illa kvickt. Med det sagt så kan man ju börja undra vad det är för spel där sportsbettingbolagen tjänar mest pengar. Svaret är spelen där favoriterna vinner. Många gillar att spela på att Barcelona och Real Madrid ska vinna till exempel. Oddsen för att de ska göra det är nästan alltid löjligt låga. Men det bryr sig inte folk om. De bombar mycket pengar på att Barcelona ska vinna hemma mot Malaga till 1.07 gånger pengarna. Det är i dessa spel som det är tacksamt att vara bookmaker. Men det är skrällarna som gör att spelbolagen förlorar mycket. Här finns speltips för dig som söker skrällar. Och här är några exempel på gamla skrällar som slagit in:

När Leicester vann Premier League

Man fick hos flera ledande spelbolag inför säsongen 2015/16 i Premier League hela 5000 gånger pengarna på att Leicester skulle ta hem det. Många trodde att Leicester skulle åka ur till och med. Men det gick som det gick och förlusterna som spelbolagen led var mycket stora i den här skrällen.

När Tyskland vann mot Brasilien med 7-1

Under VM 2014 vann Tyskland över Brasilien med 7-1. Det fick spelbolagen lida mycket för. Eftersom många spelar på målskyttar och det var många olika målskyttar i den matchen så fick spelbolagen punga upp jättemycket. Det var helt enkelt många olika osannolika scenarion som slog in som folk hade spelat på.

När Donald Trump vann över Hillary Clinton

Det var nästan bombsäkert att Hillary Clinon skulle bli USA: s nästa president efter Barack Obama. Eller det var i alla fall det spelbolagen trodde. Det var därför man fick massor med pengar tillbaka om man hade spelat på Donald Trump. Och det var det många som gjorde.